12.07.2007 г., 21:25 ч.

Смъртна присъда 

  Поезия
1157 0 18
Не ми звъни...
Във "Скайп" не ми се включвай...
Ти сам в играта МОЯ се прецака...
Не ме търси...
И  SMS не пускай...
За мен по- мъртъв си, дори от брака...

Обичах те...
За кратко, ала силно...
А ти от толкоз обич се изплаши...
Любовен град
те шибаше обилно,
но твойта свобода до смърт заплаши...

Блокирвам те
сега, за да закърпя
и малкото си гордост... прокълната...
Опитвам се
с омраза да запълня
във мене твойта сянка... за разплата...


© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??