Разправят, че Смъртта била
доста окончателна особа,
гостоприемна, но и леко зла,
посрещала във тъмна доба.
С коса внушавала респект,
потраквала и леко с кости...
Да бъда три пъти проклет,
ако отида и на гости!!!
© Николай Драгиев Всички права запазени