20.02.2007 г., 10:34 ч.

"Смъртта ми" 

  Поезия
629 0 1
"Публикувам този стих от името на Ивелина Христова, който беше написан за мен. Моля ви, не бъдете строги към Сърцето и, което ме обикна" След като ме уби, душата ми кърви, лутам се из мрака, там далеко, където няма зло и добро, а само мъртви души. Изгарят ме думите ти! Изгаря ме погледа ти! Изгарят ме целувките ти! Безпомощна съм пред теб. Убий ме!!! Убий ме, ако щеш, но знай, че любовта ми към тебе е вечна. Плача сега, защото знам, че после сълзите ми ще са дъжда, който пада над низшите хора, а те дори и няма да знаят, че това е ... мъката ми, причинена от ТЕБ!!!

© Пламен Йовчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??