14.09.2012 г., 20:55 ч.

Смъртта на една душа 

  Поезия » Друга
522 0 1

По лицето стича се сълза след сълза,
в душата умира последна мечта,
в сърцето догаря на пепел любов,

един свят изгубва отново живот.

Сълзите тъжни падат в нощта,
глава навел си вън на дъжда,
болката в тебе е жива до днес,
на този, що ранил те е, не му прави чест.

Поетът отново рисува твоя портрет - 
спрял да обича и мрази наред,
изгубил надежда и вяра в света,
скита там нощем, изгубил съня.

А Ангели в Рая тъжно пеят в нощта,
оплакват на гроба твойта душа,
а ти, безпризорен, със мъка проклет,
във Ада мрачен търсиш просто лек!

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??