3.02.2016 г., 22:41 ч.

Смъртта на вулканите 

  Поезия
449 0 0

 

Когато сенките загасват светлините
сънувам смъртта на вулканите...
Аз виждам смисъла си предрешен.
Навярно всяка следваща светкавица
ще бъде рана.
Нощта навежда се към мен
като замлъкнал полилей.
Изригването, във което
бих живял
остана във ъглите на екрана.

© Младен Мисана Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??