13.11.2021 г., 11:11 ч.

Снаха 

  Поезия » Хумористична, Друга
354 0 0

Абре, снáхо, мила снáхо,

стáни малко, работи!

Стига сéди, стига лéжи,

стига нóкти си чопли!

 

Стига, мамо, стига вече,

твоят син така ми рéче:

"От миндера - до килера,

от килера - до миндера."

 

Абре, снáхо, мила снáхо,

аз пък тъй, ще ти рекá:

"От миндера - до пипера,

от пипера - до миндера!".

 

 

12.11.2021г.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??