Абре, снáхо, мила снáхо,
стáни малко, работи!
Стига сéди, стига лéжи,
стига нóкти си чопли!
Стига, мамо, стига вече,
твоят син така ми рéче:
"От миндера - до килера,
от килера - до миндера."
Абре, снáхо, мила снáхо,
аз пък тъй, ще ти рекá:
"От миндера - до пипера,
от пипера - до миндера!".
12.11.2021г.
© Хари Спасов Все права защищены