28.04.2020 г., 11:06 ч.

Снеговалеж 

  Поезия
590 1 0

Снеговалеж

 

 

Една зимна вечер

прегърнах

своето

 мълчание

И чух

падането

на снежинките.

© Петър Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??