12.05.2017 г., 1:25 ч.

Снежанка 

  Поезия » За деца, Свободен стих
721 3 4

 

Снощи бабината пита
от хоризонта се показа
и търколи се в зенита. 
На ушенцето от там ми каза:
- Ябълката да не вкусва
любимата на теб сестрица,
че магьосницата завистлива
нея иска да погуби 
заедно с принца и обичен, 
неин ангел и хранител.

 

11. 05. 2017 г.

© Todor Nikolov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??