Снощи бабината пита
от хоризонта се показа
и търколи се в зенита.
На ушенцето от там ми каза:
- Ябълката да не вкусва
любимата на теб сестрица,
че магьосницата завистлива
нея иска да погуби
заедно с принца и обичен,
неин ангел и хранител.
11. 05. 2017 г.
© Todor Nikolov All rights reserved.