15.01.2021 г., 15:03 ч.

Снежен човек 

  Поезия » За деца
355 0 0

 

СНЕЖЕН ЧОВЕК

(за деца)

 

Чушката за нос,

две въгленчета за очи,

а пък за ръцете

две дървени парчета.

 

Шапката му стана

една стара кана.

Шалът е готов

с коричка от картоф.

 

Покрай него ще минаваме

да го поздравяваме.

Ще му се усмихваме

и ще се възхищаваме.

 

д-р изк. Иван Лапатов

© Ivan Lapatov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??