4.01.2011 г., 21:26 ч.

Снежинка 

  Поезия » Пейзажна
445 0 0

Снежинка

 

Снежинка омайна и нежна

от красивото небе падна.

 

Носеше се от вятъра студен

и с охота тя стигна до мен.

 

До бузите ми зачервени тя кацна леко,

и сякаш казваше ми, че идва от далеко.

 

„Зимата пристигна!” -

тя каза ми, от щастие опиянена.

© Десислава Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??