6.03.2011 г., 21:07 ч.

Снежинки 

  Поезия » Любовна
517 0 1

Снежинките се сипят бавно, всичко побеля.

Затрупаха следите ти в снега и не знам къде си ти сега.

Колко е тъжна без теб нощта, защо те няма до мен сега.

До мен сега да те държа за ръка, като малка принцеса на нощта.

Топло е, но теб те няма, искриците блещукат, но не са твоите очи.

А колко искам да си до мен сега, да те гушкам и целувам през нощта.

© Бисер Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??