25.12.2008 г., 22:31 ч.

Снежинки 

  Поезия » Любовна
562 0 3

Снежинки


Снежинки чисти вън валяха,
танцуваха танц на скръбта.
Изморени, на снега лежаха
и очакваха своята съдба.

На пътя ти сънено почиваха,
сънуваха как ги взимаш в ръка,
до вратата ти отиваха,
по прозореца рисуваха цветя.

Колко са мънички те,
а колко е голям светът знаят.
Но вярват във любовта,
а в съня си за тебе мечтаят...

Не, не бързай сред падащия сняг,
не ги отминавай така...
Те единствено искат да знаят
криеш ли в теб обичта?


© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??