28.12.2009 г., 11:40 ч.

Снежинки 

  Поезия » Бели стихове
1243 0 3

Тихичко навън вали, вали,

дали снегът ще затрупа

твоите следи,

дали така по-малко ще боли…

 

Валят малките снежинки,

красиви, малки, топящи…

Да бях и аз като вас,

да се стопя и да не

остане от мен и следа…

 

А децата са щастливи,

за тях снегът е магия,

малка и красива,

да бях дете сега и аз…

 

Да беше ти снежинка,

да беше мил и нежен

също като нея,

да беше ти, но не си…

© Жулиета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??