12.11.2024 г., 11:11 ч.

Снежинки нежност двамата събличаме 

  Поезия » Любовна
143 2 9

Къде е зимата?

Отвън, на прага,

но вътре римата

на топло ляга

от двама гушната,

от теб и мен,

и е обгърната 

не в свят студен,

а в слънчев кът

на двама Влюбени

с гореща плът 

след дълго търсене 

открили се

за да се слеят,

в едно сърце

за да живеят!

 

Къде е зимата?

Отвънка вее,

а пък Любимата

до мене грее,

до нея аз

съм също лято

и няма мраз 

с Любов щом е богато

гнездото, и Обичане.

"""

Къде е зимата? Къде?...

Снежинки нежност двамата събличаме 

и топлим се от Общото сърце!

 

11.11.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Нека любов в деня ни да има, нищо че чука на прага ни зима »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??