1.11.2008 г., 17:42 ч.

Снимка 

  Поезия » Друга
469 0 0
Снимка

Аз съм режисьор на филми,
на филмите в моя череп.
Забивай гвоздеи в този череп,
този череп не е вече мой!
Гола и луда танцувай,
гола и луда под есенния порой...

Аз съм крадец на снимки,
на снимките в моята душа.
Душата ми е снимка,
направена от твоята ръка.
Аз съм тъга,
тъгата на твоята тъга,
коса обляна в кървава ръжда,
коса отсичаща твоята ръка...

© Давид Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??