9.11.2008 г., 0:16 ч.

Снимка на теб 

  Поезия » Любовна
717 0 2


Опитах се да снимам любовта...

с фотоапарат за еднократна употреба,

опитах да поискам още,

не знаех, че ще ми потрябва,

че ще липсва така… силно.

Исках да усетя теб,

но те няма,

опитах се да снимам,

а нямаше лента,

опитах да напиша писмо

с мастило от спомени

на редове от цветове,

но имам само парче хартия - празно…

то просто е празно.

Може би сега ние се опитваме,

опитваме силно

да се върнем назад

към старата лента

на стария свят,

но може би е отмита преди

да се сетим да мислим

за снимки… и ти...

може би е времето

това, което я изми

от света на твоите

кафяви очи

и сега сме празни...

Опитах се да преразкажа

онази история

за момичето с лилавото цвете

и снимката

на него и теб.

Опитах да кажа, че може,

опитах да си спомня за теб…

но спомените са празни…

и снимките… плачат… изчезват

и вече е нищо… заразно...

© Венцислава Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??