12.09.2012 г., 14:56 ч.

Сняг през август 

  Поезия » Друга
537 0 10

 

                       СНЯГ ПРЕЗ АВГУСТ     

 

                   посред лято

                   той рисува сняг

                   стволове прекършени

                   една гора без хора

                   и без птици

 

                   докосвам 

                   премръзналата му ръка

                   и пускам в нея

                   няколко трошици...

 

 

                                           12.09.2012 год.

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??