30.01.2022 г., 23:10 ч.

Сняг през януари 

  Поезия
277 2 0

... а във Варна сняг вали!
Ситен, мокър, ала сняг.
Но от пусти Северняк,
гола пак стои земята.
Де що види - ще размята
и не трупа - а вали!
И вали,  вали,  вали...

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??