20.01.2018 г., 20:29 ч.

Социална мрежа 

  Поезия » Хумористична
673 1 4

Във социалната ни мрежа
си живея ден след ден.
Бързам да се отбележа
сутрин с „копи-пейст“ рефрен.


Тук се адна в група модна,
там харесам си диета,
после кауза благородна
да подкрепям съм заета.

 

За събития културни
казвам: „Имам интерес“,
а чалгари малоумни
тъпча като Херкулес,
но не хейтя. Позитивно
коментарите редя.
Лайквам всичко, що е видно
(даже менкам и сърца!)

 

Времето си тъй минава,
тагвам се в красив етюд,
правя селфита за слава,
шервам смело хит прочут.

 

Във контакти оживени
ставам Някой с всеки ход
и по-истински за мен е
виртуалният живот.

 

© Цвеке Шарено Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??