25.08.2013 г., 14:17 ч.

Сол 

  Поезия » Любовна
434 0 4

Подостряш, сякаш молив,
да тупти,
докато пише своите въздишки.
Издялкваш с тъпото
и ме боли,
и ми оставяш пожълтели нишки
по съдовете
от
холестерол.
Опримчваш ме във перикарда.
Усещам - нощно време
сипваш сол
и продължаваш
да ме дялкаш
с брадва.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??