24.08.2005 г., 19:43 ч.

Солени предчувствия 

  Поезия
678 0 2
Между пръстите-
топлите пясъци.
Часовникът,отброяващ вечност.
По вълните играят отблясъци
и рисуват акварелни портрети.
Уморените летни пътища
неизбежно се вливат в морето.
Сбъднати,зимните сънища
ни довеждат дотук,откъдето
не желаем да тръгнем обратно,
а оставаме,здраво закотвени...
поне до края на лятото.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??