30.12.2005 г., 12:37 ч.

Сонет 1 ("Мъка") 

  Поезия
1071 0 4

"МЪКА"

Колко е ужасно и празно,

когато теб те няма,

когато чакам, а напразно,

да бъдем с теб отново двама...

 

Студена болка ме облива,

когато с мислите към теб летя

и плача със сълзи горчиви,

а в съня си подарявам ти цветя...

 

Къде са, твоите добри очи,

чийто поглед да ме стопли

и като слънчеви лъчи,

 

да стопят сълзите мокри,

а любовта на воля да хвърчи

и  да ни сбере под своя покрив.

© Балрог Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??