6.05.2020 г., 17:24 ч.

Совите не са това, което са! 

  Поезия » Любовна, Философска
737 4 2

Вероятно много взе да ми личи.
Не вярвам в забранените любови.
В откраднатото време със лъжи
и дяволите всъщност, че са сови.
За теб не ми останаха сълзѝ.
Изплаках си очите да се моля,
но Господ те изпрати да болиш 
и аз те изболявам. От неволя. 
Наричай ме със грозни имена! 
Проклинай ако щеш и ме отричай! 
Дали пък совите не са, което са? 
Внимавай много щом такъв ти се обичам!

 

Стихопат. 
Danny Diester 

 

 

 


 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??