16.07.2011 г., 23:49 ч.

Созополско настроение 

  Поезия » Друга
694 0 8
Созополско настроение




Разпуснала коси,

нощта покрива

голите тела

по плажа.

Луната срамежливо
спи и гонят се 

вълните с ярост.

Разпуснала коси,

нощта покрива

грехове.


Накъсва вятъра слова
и ги отнася надалече.
И само стъпките

на сутринта,

объркващо различни,
напомнят

не една съдба...

И пак е лято...

И пак зараждат се мечти.




16.07.11 Созопол





© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??