28.12.2007 г., 21:34 ч.

Спасена съм! 

  Поезия
620 0 2

За мене бе и въздух, и вода.

За мене бе живота и смъртта.

Отиде си - какъв си не разбрах.

Отиде си и всичко пропиля.

Отиде си, но времето не спря...

Сега лекувам моята душа.

Днес усмихвам се, без да се виня

и споменът не убива.

Дните излекуваха любовта.

Не вярвах, но днес го виждам.

Спасена съм от любов и знам,

това е моята милостиня!

А пътя, който аз извървях

отново няма да мина..

Не те виня, но няма да простя!

Ще продължа... И виждам светлина!

Бъди щастлив и знай - благодаря!

По-силна направи ме сега!

 

© Гергана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така е,колкото повече беди изживееш по-силна ставаш!Поздравления!
  • страхотен стих.... много ми хареса!!браво поздравления
Предложения
: ??:??