10.06.2004 г., 14:54 ч.

Спасение 

  Поезия
1222 0 2
Преплитат се дърветата във мрака,
аз вярвам, че ще дойде пак деня,
че теб ще видя на тунела в края,
че ти ще бъдеш мойта светлинка...

И ти усмихнат ще ме хванеш за ръка,
ще тръгнем с теб по-силни към света,
ще се изправим срещу всякаква неправда,
ще имаме от всичко без цена...

Любов, омраза, щастие и болка
ще срещаме от двете си страни,
ще бъде всичко както ти ми каза -
че никoй, нищо няма да ни раздели!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??