28.01.2009 г., 12:37 ч.

Спасение 

  Поезия
857 0 3
и сега когато чакаме
едно малко съзидание
а пътеки обрасли са с плевели
и екрана без фокус гори
има ли още време за огънче
във приятелски длани добри

през стъклата пробляскващи гледаме
все по-рядко от шепот дори
всичко казано ли е вече
заспиваме
след уморени безмислени дни

бавничко идва прозрение
за циклично спасение

пак ще се учим да ходим
през сълзи от радост
добри

© Слав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • благодаря ви
  • "във приятелски длани добри"

    замисляш! поздрав!
  • "циклично спасение" ми звучи малко като една друга цикличност...

    хареса ми.
Предложения
: ??:??