1.04.2011 г., 18:40 ч.

Спаси ме! 

  Поезия
569 0 0

Боли ме...

Ето тук – отляво ме боли...

Сълзите капят тихичко в нощта

и от болка изгарям в самота...

Боли ме от изгубения път към една мечта...

Боли ме, че не  изживявам отново любовта...

 

Спаси ме!

Моля те... Спаси ме!

Погледни ме пак с твоите очи,

прегърни ме пак, изпепели ме, но...

... спаси ме...

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??