10.10.2013 г., 18:33 ч.  

Спаси ме 

  Поезия » Любовна
725 1 13

В душата безмилостно ровиш

със поглед убийствено мил!

Живота ми пак ще го тровиш

с пиеса,  в която съм бил!

 

Изравяш там старо огниво,

потрупано с мъка, с печал!

И огън разпалваш на живо,

във мене,  без капчица жал!

 

И сам да  гася се не мога -

душата... сърцето... гори!

Спаси ме, спаси ме, за Бога,

с целувка, с усмивка  дори!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??