3.01.2010 г., 0:59 ч.

Спаси света 

  Поезия » Гражданска
1211 1 3

Хвърляш ли боклук, причиняваш смърт.
Боровете плачат, дъбовете скърбят.
Убиеш ли дърво, ставаш престъпник без наказание.
Убиеш ли две, те чака цял живот покаяние.

Гората се превърна в поле, ледът стана на вода.
Планините се сриват, това е моята молба.
Земята се тресе, трябва да го разбереш.
Океанът прелива, това е знак да спреш.

Излез и почувствай горската душа.
Отиди и усети сутрешния бриз, пеша.
Посади дърво и дари един живот.
Спаси света и усети природния комфорт.

© Деко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!
  • Много правилно.
  • Тъжно е как хората умеят само да унищожават без да се замислят от последиците. А на света е важно да оценяваме и опазваме всяка форма на живот, както животните, така и природата. Аз лично се старая да помагам на природата и животните с каквото мога!
Предложения
: ??:??