15.05.2008 г., 16:50 ч.

Спасител 

  Поезия » Философска
480 0 1

Нямаш и представа

какво се случва около теб.

Вече няма вяра,

ти остана сам с мен.

Аз не мога да ти покажа пътя,

но мога да ти дам съдба.

Ще спасиш ли всички наоколо?

Дай им малко светлина.

Излъжи ги, че всичко

ще се оправи,

кажи го, дори да е през смях.

Помогни им поне

нещо да обичат.

Не бъди като мен,

беше ме страх.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??