27.06.2021 г., 7:57 ч.

Спасявам се 

  Поезия
673 7 9

 

Спасявам се от тази суета,
която ми ограби чистотата
и вече не умея да летя
свободно и високо като вятър…
Спасявам се от хиляди очи,
от думи по душата ми обрасли,
раняващи до детските мечти,
така че в моя дух да ми е тясно…
Спасявам се при Твоето море,
където се смалявам и утихвам…
И някъде дълбоко вътре в мен
Ти, Господи, отново се усмихваш…

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??