11.07.2004 г., 17:25 ч.

Спи/Утеши Се 

  Поезия
1231 0 0
  Спи,Спи ,Сладко Спи...
  Малко Мое Сънено Дете
  Нека Сънят Те Утеши
  и далеч Те отведе...
  Спи и живей в Радост,Щастие и Любов,
  Спи и Поне в Съня си Чуй Моя Зов.
  Обичам Те - шептя ,със хиляди слова
  Обичам Те - креща ,но пак...в съня.
  Спи, не бой се. Аз съм Тук до Теб.
  И скоро ще се Върна, За да Съм със Теб.
  Спи и Отпусни се-Не мисли за Утрешния Ден
  -Аз ще Мисля Вместо Теб-
  Затвори Очи и помоли се-и пак ще Си до Мен
  -Нека Бъда в Твоето Сърце
  Спи Дете и Не тъжи, 
  а Аз със Лунна Светлина ще Те посипя
  и със хиляди Звезди.
  Ще Грейнеш Като Огън, 
  като Брилянте Изгрев Ти.
  И Утре ,като се Събудиш
  Милион Искрици ще Блестят в Твойте Очи
  
 

© Ивка Дикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??