1.06.2008 г., 8:10 ч.

сплав 

  Поезия » Бели стихове
679 1 14






 

 

недокоснати струни


недокоснато тяло


със изопнати нерви


нажежени до бяло


силуетна любов


като полъх


и сянка на спомен


иска сила


вибрира дъхът


и прекъсва


не от студ


а от жаркост


е ковък металът


знам


и на мен ми се иска


да съм от друга материя


сплавен

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??