26.06.2006 г., 10:12 ч.

Споделено 

  Поезия » Любовна
1480 0 9


Целувките ти ме смутиха неочаквано,
отпуснах тялото си отмаляло,
отнесох се далече в необятното
и времето за мене беше спряло.
Съвсем невинно се поддадох
на тръпката, обзела ме внезапно,
усетих сетивата си заспали
да се пробуждат и владеят тялото ми.
Нима забравила бях, че жена съм,
че мога да обичам, да целувам,
че в мен бушуват скрити страсти,
които могат да те развълнуват?
С немирните си пръсти ме влудяваш
полека плъзгайки ги по лицето ми.
Така отдавна го очаквах...
почти не вярвах, че реално е.
И чувствах се неопитна и млада,
вълнувах се като на първа среща.
Благодаря.
За мене беше важно.
А ти... а ти чудесен беше!

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??