14.04.2004 г., 9:35 ч.

Спокойно 

  Поезия
1286 0 0
Тъма........,
докоснати тела.
Въздишка,стон,
ухание и топлина.


Възбуждащо..., 
сърцето спира,
от всеки допир
тялото крещи!

И пак!Докосване,
въздишка тиха,
едва дочуто промълви
и пак се сляхме,толкова мечти!

Целувка....,
как исках те ужасно,
да ме докосваш
толкова желах.

Сега е чудно,
чувства,страсти
преливат буйно,
възбудата ехти.

Умора.Падат капки,
солена пот се стича.
Вълшебно телата сляхме,
спокойно тази нощ ще спим.

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??