3.06.2008 г., 15:05 ч.

Спокойствие 

  Поезия
521 0 1

Страхът ми

се скри зад кулисите,

избяга от сцената,

уплашен от блясъка

на прожектор,

насочен в душата ми,

обезумял от крясъка

на ятото бели врани

с крила прекършени,

които лекувам в сърцето си...

Любовта ми мълчаливо

пали цигара,

загледана в нечии

прашни илюзии,

заслушана в пукота

на далечни и вечни

вятърни мелници!

Делници...

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??