3.09.2009 г., 15:10 ч.

Спокойствието го няма 

  Поезия » Друга
483 0 0

Мислех, че ще мога да обикна света,

надявах се да спра да живея в лъжа,

исках да мога свободно да живея,

мечтаех, но спрях из облаците да се рея.

 

Спях спокойно някога, преди,

сега кошмари дебнат и уви,

напрегнат е денят, а почивка няма,

напрегнат е светът и отдих няма.

 

 

В живота непрестанно се преплита

тънката нишка между живота и смърта,

в живота неспирно се оплита твоят живот

и място не намираш дори зад заключена врата.

 

 

Спокойно дните отброяваш,

пускаш радиото и звучащата песен запяваш,

проблемите омаловажаваш,

в живота мечтаеш да успяваш...

 

© Поли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??