10.08.2017 г., 19:36 ч.

Спомен... 

  Поезия » Друга
768 1 0

Навсякъде Тя е...

Каква празнина...

Душата отлита,

изгрява Звезда...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??