8.04.2018 г., 17:29 ч.

Спомен 

  Поезия » Философска
538 0 0

Никой от вас

и никой от нас,

а коя бях аз?

От сянката родих се 

и благодарих

на дланите и на нозете,

на дъха си щом усетих,

че имам само тях...

А колко много аз видях!

Но коя бях аз...

 

© Петя Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??