5.06.2019 г., 23:16 ч.

Спомен 

  Поезия » Любовна
334 0 0

Утре отново щом останеш сам,
моля те, не ме търси, 
надали ще мога отново да го преживея.
Утре когато самотата те обгърне,
моля те, недей да тропаш на моята врата,
надали ще мога да отворя.
Утре когато отново те остави,
погледни назад и спомни си ти за мене,
спомни си колко много те обичах!

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??