7.02.2022 г., 18:58 ч.  

Спомен 

  Поезия
361 4 5

Ефирен спомен от прекрасен полет.

Перо от нежност кацнало в дланта.

Мечта щастлива с аромат на пролет.

Любовен сън, илюзията на духа.

 

В небето синьо заедно летяхме.

Забравихме за сивата мъгла.

Крила и слънце, танцът бяхме.

Две птици в бяла светлина.

 

Прелитахме над облаци воали.

Окъпахме се в слънчеви лъчи.

Той вятърът душите ни погали.

Просторът е създаден от мечти.

 

Светкавица... Светът се разпиля.

Изчезна някъде в безкрая.

Перцето стигна майката Земя.

Самотен спомен бе от Рая.

© Гедеон Всички права запазени

  802  11 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??