Feb 7, 2022, 6:58 PM  

Спомен 

  Poetry
360 4 5

Ефирен спомен от прекрасен полет.

Перо от нежност кацнало в дланта.

Мечта щастлива с аромат на пролет.

Любовен сън, илюзията на духа.

 

В небето синьо заедно летяхме.

Забравихме за сивата мъгла.

Крила и слънце, танцът бяхме.

Две птици в бяла светлина.

 

Прелитахме над облаци воали.

Окъпахме се в слънчеви лъчи.

Той вятърът душите ни погали.

Просторът е създаден от мечти.

 

Светкавица... Светът се разпиля.

Изчезна някъде в безкрая.

Перцето стигна майката Земя.

Самотен спомен бе от Рая.

© Гедеон All rights reserved.

  802  11 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??