24.11.2006 г., 14:37 ч.

Спомен 

  Поезия
619 0 3

Болка в мене  пропълзява

И започва да изпива

Спомена за теб

Бавно, бавно ме гори

В пепел прави всяка клетка

Спомена да заличи……

За слънцето

За топлината

за щастието

бликащо от мен......

А мислех, че забравих

Топлите лъчи

Небето синьо

Бризът галещ моите коси

ръцете ти красиви

усмивката ти нежна ..

Но, не ти пак си тук....

нежно ме поглеждаш

С устни топли ми шептиш

За слънцето и за морето

И за щастието в мен…..

 Аз и ти

 

© Радостина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??