29.01.2008 г., 8:55 ч.

Спомен от любов 

  Поезия » Любовна
485 0 3
 

СПОМЕН ОТ ЛЮБОВ

 

Магьосница в съня ми се яви.

Извика ме при нея и ми каза,

че чувствата в букет съм аз събрал

и даде ми за тях кристална ваза.

 

Букет от чувства - пролетни цветя.

Сезони дълги в себе си го пазех.

Но как в съня ми е нахлула тя?

Разкрита тайна винаги аз мразех.

 

Магьосницата спомена ми взе,

щастливо се засмя и си замина.

Едничкото  богатство ми отне.

Душата ми докрай ще я проклина.

 

Букета щом във ваза потопих,

в сърцето ми откри се страшна рана,

че тоз букет от чувства и цветя

е спомен от една любов голяма. 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??