5.10.2006 г., 7:54 ч.

Споменче :o)) 

  Поезия » Любовна
1076 0 3

По улиците сама ще тръгна
    и ще КРЕЩЯ „Мразя те",
    сърцето си на всички ще покажа,
    да видят как го нарани!
    На лицето си маска ще поставя, 
    с искряща усмивка и лъчи,
    да мислят, че безумно съм щастлива
    след твоите и чуждите лъжи!

© Надежда Монева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??