Виждам те пак как се усмихваш,
усещам пак как ме целуваш.
Ръцете ти по мене парят още,
виждам усмивката ти във всеки
слънчев лъч, дори и нощем.
Искам пак да те прегърна,
целия свят за нас да бъде път.
Искам сърцето си ти да ми подариш,
уверявам те - няма да сгрешиш.
© Нона Маринова Всички права запазени
Пожелавам щастливо сбъднати мечти!
Поздрави и за влюбената лирическа, и за
автентичната поетеса!
БЪДИ!