Oct 16, 2010, 10:31 PM

Спомени 

  Poetry » Love
706 0 1

Виждам те пак как се усмихваш,

усещам пак как ме целуваш.

Ръцете ти по мене парят още,

виждам усмивката ти във всеки

слънчев лъч, дори и нощем.

 

Искам пак да те прегърна,

целия свят за нас да бъде път.

Искам сърцето си ти да ми подариш,

уверявам те - няма да сгрешиш.

© Нона Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много влюбено и красиво звучи!
    Пожелавам щастливо сбъднати мечти!
    Поздрави и за влюбената лирическа, и за
    автентичната поетеса!
    БЪДИ!
Random works
: ??:??